Doondie
17.12.2007 г. 03:33:18 ч.
| 
| Тук да разбера по колко време траят връзките ви, какво мислите за моногамията, за т.нар. изневяра и т.н. неща, свързани с взаимоотношенията между гаджета.
Учените (които и да са те) твърдят, че любовта траела 2 или 3 години, ако не греша. А обяснението - чисто физиологично. Защо тогава, се питам, някои хора ходят 2 месеца, други 5 години. Дали първите не се обичат достатъчно и дали вторите са преминали на по-горен етап на взаимоотношенията си. Всъщност, глупост ли е това за колко траела любовта?
Иначе за прословутата изневяра нямам какво да кажа - не ме кефи идеята за скандали, неуважение и прочие заради т.нар. изневяра. Сякаш потискането на влеченията пък е здравословно за една връзка...? Тук няма как да не спомена и за ревността, която често е основна причина за разваляне на връзки. Колко сте ревниви? Не питам дали сте ревниви, понеже според мен който казва, че не ревнува, значи лъже. Само че за мен ревнуването не е свързано със "забраняване", ограничения, следене, разпити, скандали и прочие глупости, които са присъщи на несигурните в любовта на партньорите си.
Май много станаха въпросите. :Р
Сега сте вие с отговорите и допълнителните въпроси.
П.С. А какво мислите за тройките? :D |